Agenda

« April 2018 Juni 2018 »
Overzicht voor de maand mei 2018
01-05-2018 Tachyon workshop

Ontspannen, genezen en groeien met tachyon: ervaar dat het kan

"Is dit écht? Is dit nieuw? Wát is het precies? En is het anders?" Allemaal vragen die Frans Wouts zichzelf stelde toen hij in 2001 kennis maakte met de getachyoniseerde producten van Advanced Tachyon Technologies International (ATTI) uit Amerika. Inmiddels is Frans, die in Oudenbosch een praktijk voor holistische genezing heeft, al meer dan 15 jaar tachyon therapeut en heeft hij een schat aan ervaring in het werken met de getachyoniseerde producten. 31 mei geeft Frans een workshop in De Kristalloods en jij kunt daar bij zijn!

Wat is tachyon?

Tachyon is een energievorm die geen enkele frequentie heeft. Het is niks nieuws. Het was er altijd al, maar omdat het overal aanwezig is en geen frequentie heeft, dus niet gemeten kan worden, bleef het lange tijd voor de wetenschap moeilijk om proeven met tachyon te doen. En wie dat wel deed, werd voor gek verklaard. Kijk maar naar de geniale Nicolas Tesla, de eigenlijke uitvinder van de radio. In 1901 bedacht Tesla al een manier om door middel van tachyon gratis energie op te wekken. Omdat het geen geld opleverde voor de energieproducenten en sponsoren, is Tesla verguisd en arm gestorven. Zijn aantekeningen zijn verdwenen. Tijd voor ons, de massa, jij en ik, om tachyon een plek in de wereld te geven!

 

Wat kun je met tachyon?

Tachyon zou voor vrije energie kunnen worden gebruikt. Maar het kan en doet veel meer dan dat. Omdat tachyon voortkomt uit het nulpunt energieveld, de basisenergie van waaruit het universum is opgebouwd, bevat het de potentie om elke vorm aan te nemen die maar mogelijk is. Denk aan een huis wat gebouwd is van legostenen. Je kunt het huis afbreken om met dezelfde stenen een auto in elkaar te zetten. Zo werkt ook tachyon. Als mens kun je deze scheppende energie naar je toehalen en werkzaam voor je laten zijn. Eigenlijk doen we dat aldoor, maar vaak niet bewust. Ziekte is een vorm van afgesneden zijn van de perfecte Goddelijke staat van zijn. Je zou jezelf met je gedachten kunnen helen, maar omdat niemand dag in dag uit bewust positieve gedachten heeft en volledig in harmonie met het universum is, is dat voor velen onmogelijk.

Hoe het werkt

Met de getachyoniseerde producten van ATTI is het altíjd mogelijk, ongeacht je omgeving, je omstandigheden en je vibratie, om jezelf en anderen te gaan helen omdat de getachyoniseerde materialen de benodigde energie naar je toe trekken. Alle ATTI producten zijn een levenslang, permanent doorgeefluik voor tachyonenergie. Doordat je op plaatsen waar je afgesneden bent van de oerbron, de getachyoniseerde producten het werk voor je laat doen, kan het lichaam zichzelf terug naar de oorspronkelijke (gezonde) staat gaan brengen. Tachyon heft elke vorm van blokkade en wanorde op en start het proces van orde, heling, verjonging én evolutie op. In dat proces van naar een hogere trilling evolueren kan het zijn dat je beperkende gedachtes en gedrag tegen komt. Die los je dan vanzelf op, maar dat gaat niet altijd zonder slag of stoot.

Inhoud workshop

De nadruk van deze interactieve dag ligt op het ervaren van de energie en de producten. In de ochtend wordt eerst aandacht besteed aan een stukje theorie over tachyon en uitleg over de getachyoniseerde hulpmiddelen. Vervolgens geeft  Frans Wouts instructies over en een demonstratie van een behandeling met de producten, waarna iedereen in groepjes aan de gang gaat om zelf behandeld te worden en een behandeling te geven. Ook krijg je gedurende de dag de mogelijkheid om in de tachyon cocoon en/of de tachyonstoel plaats te nemen. En wanneer je tijdens de workshop tegen bepaalde dingen aanloopt, zal spiritueel therapeut Marie-José van der Laan je helpen bij het onderzoeken en oplossen van je weerstanden, problemen en vraagstukken.

Plaats, tijdstip, kosten

De workshop vindt plaats op donderdag 31 mei in De Kristalloods, Gankelweg 1 in 
Oud-Vossemeer. We starten om 10.00 uur; vanaf 09.30 uur is het ontvangst met een kopje koffie en thee. Rond 16.30 uur zullen we afronden.
De ervaringsdag kost 75 euro en dat is inclusief het gebruik van alle materialen, een cocoon sessie, koffie, thee, fruit, water en sap. Je hoeft alleen maar zelf een lunchpakketje mee te nemen.

Aanmelden

Aanmelden kan door een email te sturen naar devijfwijzen@ziggo.nl met daarin je naam en je telefoonnummer. Je aanmelding is geldig na een aanbetaling van € 20,00 op rekeningnummer NL13ABNA0601153073 t.n.v. De Vijf Wijzen in Bergen op Zoom. Op de dag zelf kun je het restbedrag contant of per pin voldoen. Bij verhindering met opgave van reden wordt tot één week van tevoren het aanmeldingsbedrag terug gestort, daarna niet meer.
Bij minder dan 10 deelnemers gaat de workshop niet door en wordt het bedrag vanzelf terug gestort. 

 

 

 
Lijst van alle aankomende evenementen

Deel deze pagina

Volg ons op

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief