Diagnose

Uiteraard gaat aan elke behandeling een anamnese vooraf, dat is een vraaggesprek zodat ik goed inzicht krijg in uw probleem. Voor de diagnose maak ik onder andere gebruik van de biopulsar om de oorzaken van de klacht(en) op te sporen. Dat gebeurt aan de hand van de kleuren van het totale energetische veld, meting van de energie van de organen en meting van de energetische activiteit van de hersenen. Daarnaast maak ik gebruik van de Rayocom PS 1000. Dat is een bioresonantie-apparaat dat ook veel mogelijkheden heeft om diverse metingen te verrichten.
De mens als geheel zien vanuit het fysieke lichaam, psyche, levensstijl, overtuigingen en gedachtepatronen betekent een holistische benadering.


Ik werk samen met gerenommeerde laboratoria voor onderzoek van urine, bloed en ontlasting, wanneer dit wenselijk blijkt. Het onderzoek naar de oorzaak van een stralingsbelasting voer ik zelf uit.
 

 

Meer informatie

Urine analyse

Om een goed beeld van uw lichamelijke en geestelijke conditie te krijgen, is het dikwijls verstandig om een urineanalyse te laten uitvoeren.

Stralingsbelasting

Met de komst van steeds sterkere draadloze apparatuur staat de mens steeds meer aan schadelijke straling bloot.

Bloedonderzoek

Holistic Health werkt met verschillende laboratoria voor bloedonderzoek samen, waaronder ook de Imupro-bloedtest.

Ontlastingonderzoek

Omdat de darmen voor een groot deel het immuunsysteem van het lichaam verzorgen, is het erg belangrijk dat de darmflora, het microbioom goed in balans is.

Bio-resonantie

Bioresonantie therapie is een therapie die met elektromagnetische trillingen werkt. De mens is een zender en ontvanger van deze trillingen.

Biopulsar

Het Biopulsar-Reflexograph®-systeem is gebaseerd op moderne computertechniek en natuurgeneeskundige kennis..

DNA onderzoek

Van wangslijm sample tot DNA Boek met adviezen

 

Deel deze pagina

Volg ons op

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief