Therapiesoorten

Omdat ik heel breed ben opgeleid in verschillende doeltreffende natuurgeneeskundige methoden en daar inmiddels ook ruime ervaring mee heb, staat mijn behandeling garant voor maatwerk. Waar nodig combineer ik verschillende therapieën en stem ze geheel op u af. Er wordt uitgegaan van de holistische benadering.

 

Meer informatie

Natuurgeneeskunde

Onder natuurgeneeskunde verstaan we een verzameling van geneeswijzen die het zelfhelend vermogen van de mens stimuleren.

Cranio Sacraal

De zachte aanraking veroorzaakt ontspanning op een heel diep niveau en nodigt het lichaam uit om weer helemaal in balans te komen.

Tachyonenergie

Wat ooit in de jungle van theoriën voor de buitenwereld verborgen bleef, is nu praktisch uitvoerbaar en voor iedereen begrijpelijk geworden.

Bioresonantie

Bioresonantie therapie is een therapie die met elektromagnetische trillingen werkt. De mens is een zender en ontvanger van deze trillingen.

Orthomoleculair

Een betere gezondheid met de juiste voeding en voedingssupplementen

Verzamelpunt correctie

Deze unieke methode zorgt dat u weer helemaal in uw kracht komt te staan en uw gezondheid een enorme stimulans krijgt.

Multi Wave Oscillator

De Multi Wave Oscillator is een harmoniserende energiebron die een elektromagnetisch veld met een breed spectrum opwekt.

Dorn Therapie

Het klinkt wellicht onmogelijk, maar mensen die jarenlang last hadden van wervel- en gewrichtsklachten kunnen ineens pijnvrij zijn.

Reconnective Healing

Een sessie is een weldadige en bijzonder ontspannende ervaring, waarbij u mogelijk koude, warmte, tintellingen of onwillekeurig spierreacties voelt.

Reconnection

De intentie van De Reconnectie is om ons helemaal terug te brengen in onze inherente verbinding met het Universum.

Deel deze pagina

Volg ons op

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief