Stralingsbelasting

Met de komst van steeds sterkere draadloze apparatuur staat de mens steeds meer aan schadelijke straling bloot. Het aantal mensen dat hier gezondheidsproblemen van ondervindt, groeit dan ook gestaag. Maar zelfs wie denkt er niet gevoelig voor te zijn, kan niet meer ontkomen aan de kwalijke effecten ervan. Straling is overal. Weliswaar zijn er altijd natuurlijke stralingsbronnen geweest, zoals geopathische straling, maar GSM- en DECT-telefoons en elektrosmog veroorzaken een waar bombardement waar ons menselijk organisme op de lange termijn niet tegen bestand is. Het kan zich uiten in alle soorten van klachten en ziekten.
Holistic Health beschikt over de middelen om de effecten zoveel mogelijk te weren en kan uw woonhuis/kantoor ontstoren. Dat gebeurt door onderzoek van de ruimte en vervolgens advies uit te brengen over de maatregelen die u kunt nemen.

Enkele voorbeelden:

Een bioveldvormer is een apparaat dat door een omgekeerd bio-resonantiesysteem de storende en ziekmakende straling (frequentie ) naar zich toe haalt en deze via de aarding van het stopcontact af laat vloeien. Het voordeel is dat alle positieve straling haar werk kan blijven doen.
Een electrosmogcorrector verandert niets aan de elektrosmog van 50 hz. De corrector stuurt een nieuwe frequentie de ruimte in van 7,8 Hz, een lichaamseigen frequentie die de onnatuurlijke neutraliseert.
Ook kan met verschillende Tachyonproducten de belasting worden opgeheven. Meer informatie over Tachyon is te vinden elders op deze website.

Blootstelling aan straling kan tot klachten leiden als vermoeidheid, spierklachten, angsten, slaapstoornissen en allergieën. Heb jij wel eens de volgende gedachten:

  • Had ik nog maar de energie die ik eerst had;
  • Ik verlang naar nachten doorslapen;
  • Ik wil me kunnen ontspannen in mijn huis;
  • Een dag zonder hoofdpijn lijkt me heerlijk;
  • Ik wil me beter kunnen concentreren?

Het is goed mogelijk dat jij dan hoort bij de groeiende groep mensen die elektromagnetische velden van zendmasten, mobiele telefoons, computers, zendmasten en andere elektronische apparatuur niet kan verdragen.


Deel deze pagina

Volg ons op

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief