Tachyon workshop 9 maart 2019

11-12-2018
Geschreven door
Frans Wouts

TACHYON WORKSHOP

'Contact met tachyonen leidt altijd tot heling, verjonging en bewustwording'.
Mooie woorden… maar zonder betekenis tot we echt tot ervaring en beleving overgaan. Wil je weten of er ook voor jou waarheid zit in deze stelling? Dan zal je zeker antwoord vinden tijdens de Tachyon ervaringsdag. 

Waarom een tachyon workshop bijwonen?
Wil ook jij je bewust worden van jouw eigen vermogen om te helen, te creëren en te verjongen, en hoe te leven in vreugde en innerlijke vrede? Dan wordt dit een boeiende en leerzame dag die jouw leven een andere wending kan geven. De tijd is rijp voor een nieuwe levenshouding en aangepaste hulpmiddelen om in liefde, gezondheid en vitaliteit te evolueren. Leven in Verticaliteit - Leven in verbinding en de tachyon tools zijn prachtige sleutels hiertoe. Ze brengen ons terug tot onze ware essentie. 

Wat houdt deze dag in?
Vooreerst word je ondergedompeld in een stukje theorie, zodat je begrijpt hoe en waarom de getachyoniseerde materialen deze veelbelovende effecten teweegbrengen.
We gaan onder meer een kijkje nemen in de structuur van het bestaan op kwantumniveau. Een benadering vanuit spiritueel oogpunt gecombineerd met de laatste wetenschappelijke ontdekkingen brengt ons een bijzonder boeiend wereldbeeld waarbij veel levensvragen duidelijk worden. 
Na de middag duiken we volop in de ervaring. Iedere deelnemer ondergaat een cocoonsessie, krijgt de kans de getachyoniseerde kristallen op zichzelf toe te passen en leert zichzelf en andere mensen te behandelen met de kristallen en andere getachyoniseerde materialen. We maken kennis met de veelvuldige mogelijkheden van een getachyoniseerde silicadisk, leren we ook de sleutels tot integratie van tachyon in acupunctuur (tachopunctuur), massage, emotioneel werk en andere technieken. 

Voorwaarden tot deelname:
Er is geen voorkennis vereist. Enkel een open 'mind' voor nieuwe informatie en een boeiende ervaring. 
Uren:
10 tot 13u en 14 tot 16.30 u  Prijs:€ 75,00, incl. 21% BTW. (incl. koffie,thee,frisdrank, excl. lunch, betaling, zie hieronder)

Reserveren:

via mail:
info@holistic-health.nl
of 06-53370450 + storting op reknr: ABN/Amro Bank IBAN rekeningnummer:
NL48ABNA0566189763 t.n.v F. Wouts Praktijk. Vermelding van de reservatiecode: TWS + datum + je naam.

Locatie:  Praktijk, Holistic-Health, Boterpotten 2, 4731 NX Oudenbosch.
              Minimaal aantal deelnemers 6.
« Vorige | Terug | Volgende »

Deel deze pagina

Volg ons op

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief