Therapeut

Frans WoutsEven voorstellen: Frans Wouts

Omdat ik heel breed ben opgeleid in verschillende natuurgeneeswijzen en daar uitgebreide ervaring mee heb, bent u bij mij zeker van de meest doeltreffende therapie voor uw specifieke probleem. Vaak combineer ik meerdere therapieën in één behandeling om deze optimaal te maken. Ook heb ik mij gespecialiseerd in pijnklachten van uiteenlopende aard. Die verminder ik of neem ik weg met behulp van onder andere tachyonenergie.
De benadering is holistisch.

Mijn achtergrond:

Ik volgde de opleiding orthomoleculaire geneeskunde bij de Stichting Orthomoleculaire Educatie in Den Haag en studeerde daarna natuurgeneeskunde op hbo-niveau bij het Instituut voor Natuurgeneeswijzen DORAM BV te Gorinchem.  Ook voltooide ik de opleiding medische en psychosociale kennis op hbo-niveau.
Daarnaast ben ik gediplomeerd cranio-sacraaltherapeut, die opleiding deed ik bij de Peirsman Cranio Sacraal Academie in België. Ook volgde en voltooide ik opleidingen aan de University of Integrated Science in Californië (met specialisaties). Ik bekwaamde me in bioresonantietherapie en werk daar al vele jaren dagelijks mee. Gezien mijn brede interessegebied heb ik verschillende andere opleidingen en cursussen gevolgd, zoals Quantum-Touch, The Assemblage point Association; Verzamelpuntcorrectie, Energetische Vertebraal Correctie, INCA-healing, Biodynamische Cranio Sacraal opleiding, EHBO, Institute Innovative Embryonale Integrated Therapy, opleiding DORN-therapeut, Reconnective Healing en The Reconnection en de Multi Wave Oscillatortherapie. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in mijn vak volg ik jaarlijks diverse bij- en nascholingscursussen. Daarnaast ben ik ook zelf erkend opleider in diverse behandelmethoden.

"Holistic-Health" biedt altijd een of meer natuurgeneeskundige methodes die goed bij u passen!


Deel deze pagina

Volg ons op

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief