Orthomoleculaire geneeskunde

Een betere gezondheid met de juiste voeding en voedingssupplementen

Orthomoleculaire Geneeskunde wordt ook wel een revolutie in de gezondheidszorg genoemd. En dat is helemaal terecht. Iedereen die zelf verantwoordelijk wil zijn voor zijn of haar eigen gezondheid, heeft er een geweldig instrument mee in handen. Niet alleen om bestaande klachten en/of aandoeningen effectief aan te pakken, maar ook om preventief te werk te gaan en de weerstand op een optimaal niveau te brengen.
Een grote mythe van deze tijd is: als u gevarieerd eet, krijgt u alles binnen wat u nodig heeft. Biochemische research heeft allang aangetoond dat dit zeer onwaarschijnlijk is. In 1995 heeft de Stichting Orthomoleculaire Educatie een onderzoek gepubliceerd en aangeboden aan het ministerie van VWS, waarin onweerlegbaar wordt aangetoond dat zelfs een zogenaamde evenwichtige voeding vele tekorten aan nutriënten met zich meebrengt.
Orthomoleculaire geneeskunde gaat over optimale voeding, dat is een juist voedingspatroon aangevuld met een uitgebalanceerde hoeveelheid vitaminen en mineralen.

Vergoeding door verzekering

Deze therapie kan geïntegreerd worden gebruikt bij Natuurgeneeskunde en Cranio Sacraal therapie.


Deel deze pagina

Volg ons op

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief