The Reconnection

Het verschil tussen Reconnective Healing® en De Reconnectie gaat voornamelijk over intentie.

De intentie van Reconnective Healing® is voornamelijk heling, dat op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau kan plaatsvinden. Het is deze "Reconnection" die het mogelijk maakt voor Reconnective Healing® om zo veel meer omvattend te zijn dan de helende technieken die we tot nu toe tot onze beschikking hadden.

De intentie van De Reconnectie is om ons helemaal terug te brengen in onze inherente verbinding met het Universum. Dit gebeurt door middel van twee sessies, dat vaak ‘het ontvangen van uw Persoonlijke Reconnectie’ wordt genoemd. En natuurlijk, om deze mate van verbinding te bereiken, die via The Reconnection is voortgebracht, zult u wellicht tot een zeker niveau heling ervaren als onderdeel van het proces.

Alhoewel dit twee niet compleet gescheiden processen zijn, zullen de Reconnective Healingsessies en de Persoonlijke Reconnectiesessies op verschillende dagen plaats moeten vinden om de beste resultaten te bereiken van elke behandeling,

Opmerking : Het is aanbevolen (hoewel niet verplicht) om alvorens de Reconnectie te ontvangen, één tot drie sessies van Reconnective Healing® te ondergaan.

Kleding
Draag comfortabele kleding aangepast aan het seizoen.

Geuren, parfum
Vermijd parfum en het gebruik van geparfumeerde zeep, haar- en huidproducten voorafgaand aan de sessies. De sessies moeten zo geurvrij mogelijk plaatsvinden.
Sieraden
Het dragen van sieraden is prima, zolang ze comfortabel zitten tijdens de sessies.

Reconnective Healingsessies duren meestal ongeveer 45 minuten. Eén tot drie sessies wordt aanbevolen.

De Reconnectie vindt altijd in twee sessies plaats, bij voorkeur op twee opeenvolgende dagen, en duren ongeveer 40 minuten tot een uur. The Reconnection™ wordt in de praktijk gedaan.

 
 

Vergoeding door verzekering

Deze therapie kan geïntegreerd worden gebruikt bij Natuurgeneeskunde en Cranio Sacraal therapie.


Deel deze pagina

Volg ons op

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief