The Reconnective Healing

Reconnective Healing®

Reconnective Healing® is een vorm van heling die voor het eerst hier op onze planeet aanwezig is en een verbinding tot stand brengt tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing® is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte. De effectiviteit van Reconnective Healing® is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.

Het is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau. Het reikt voorbij iedere andere techniek die u ooit tegengekomen bent.

Behandelingen

Er zijn twee verschillende toepassingen waarin de Reconnective-energie wordt gebruikt:
Reconnective Healing® en The Reconnection®. De laatste wordt in het Nederlands ook wel De Reconnectie genoemd.
Het contact maken met deze frequenties blijkt makkelijk overdraagbaar. Mensen die een Reconnective Healing® hebben ondergaan, rapporteren meer dan eens in staat te zijn de energie door te geven. Evenals het vermogen om deze frequenties te voelen/bemerken. Dit kan in hoge mate helend werken op ieder niveau van mens, dier of plant.
Een sessie is een weldadige en bijzonder ontspannende ervaring, waarbij u mogelijk koude, warmte, tintellingen of onwillekeurig spierreacties voelt. Maar ook kan het zijn dat de ogen snel gaan bewegen, u intense kleuren ziet of geluiden hoort. De ervaring kan zo mooi en wonderlijk zijn, dat het bijna een teleurstelling is als de sessie eindigt. Het effect is niet te voorspellen, de energie gaat samen met het zelfhelend vermogen van een persoon aan de slag en de resultaten kunnen zelfs nog maanden na de sessie te merken zijn.
Reconnective Healing® is goed bruikbaar om aan een bepaalde klacht te werken. Soms volstaat één sessie, vaker zijn er meer nodig. De keuze voor meerdere sessies is volledig uw beslissing. Maar het moeten er nooit meer dan drie achter elkaar zijn, want de energie en de ervaring moeten de kans krijgen om te bezinken.
Door deelname aan deze sessies zult u blijvend veranderen en op hogere frequenties dan ooit tevoren functioneren en afgestemd zijn.

Vergoeding door verzekering

Deze therapie kan geïntegreerd worden gebruikt bij Natuurgeneeskunde en Cranio Sacraal therapie.


Deel deze pagina

Volg ons op

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief