Verzamelpunt correctie

Unieke behandeling tegen tal van klachten

verzamelpunt correctieWeer gezond met Verzamelpuntcorrectie

Verzamelpuntcorrectie wordt ook de therapie van de toekomst genoemd. En met recht. Deze unieke methode zorgt dat u weer helemaal in uw kracht komt te staan en uw gezondheid een enorme stimulans krijgt. Klachten verdwijnen. Om een paar voorbeelden te noemen: het heeft een sterke uitwerking op depressieve klachten, bovenmatige vermoeidheid, met hoge bloeddruk gepaard gaande klachten, apathie, maagklachten, leerproblemen, ADHD, stress, paniek en nog veel meer.
Het verzamelpunt is één van de meest fascinerende aspecten van de mens. Het heeft o.a. invloed op uitstraling, intelligentie, gezondheid, prestaties, spiritualiteit en beslissingen. Het is zeer helder, heeft een intense energie en bevindt zich in het elektromagnetische energieveld dat elk mens omgeeft. Een geoefend waarnemer kan het voelen en/of zien. Een verkeerde positie veroorzaakt lichte tot ernstige onevenwichtigheden in de energieverdeling in de hersenen en het zenuwstelsel, waardoor endocriene functies en hormoonwerking worden verstoord.
Het herstellen van de positie is een eenvoudige procedure die in korte tijd kan worden uitgevoerd. Eerst wordt het verzamelpunt gelokaliseerd en daarna verplaatst met een speciaal voor dit doel handgeslepen kristal. In totaal zal dit ongeveer 45 minuten in beslag nemen. Na de correctie ervaart u duidelijke verbeteringen in de lichamelijke en/of geestelijke situatie. Dit is de perfecte start en basis voor herstel. Dikwijls is ook het resultaat helder stralende ogen, een gezonde huidskleur en een rechtere houding. U wordt zich bewust van een grotere rust en kalmte en krijgt een sterker gevoel van eigenwaarde.
Verzamelpuntcorrectie is ook een uitstekende toepassing voordat iemand een therapie, operatie of andere ingreep moet ondergaan. De juiste locatie vergroot de kans op herstel bij ziekte en operatie. In Engeland wordt het om die reden al in verschillende ziekenhuizen toegepast.

Vergoeding door verzekering

Deze therapie kan geïntegreerd worden gebruikt bij Natuurgeneeskunde en Cranio Sacraal therapie.


Deel deze pagina

Volg ons op

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief